Cloud.dk blog

I Cloud.dk har vi en passion for at udtænke og levere revolutionerende cloud løsninger. Vi er et team af højt motiverede nørder, som stræber efter at levere det bedst mulige.

2019-04-03, Company

Vi kan nu introducere Windows Server 2019. Det helt nye Windows operativsystem er allerede nu tilgængeligt i kontrolpanelet. Prisen er den samme som for vores øvrige Windows Servere: Kr. 130,- /mdr. oveni prisen for selve din Cloud Server.  Windows Server 2019 er tilgængeligt på både vores standard Cloud Server, High-Memory Cloud Servere og endeligt vores Cus (...)

Læs mere

2019-03-01, Technology

Nu har du mulighed for at gemme dine SSH nøgler (public keys) i vores kontrolpanel og via kontrolpanelet styre installationen af disse på dine Cloud Servere. Du kan nu: Automatisk installere dine SSH public keys sammen med oprettelsen af en ny Cloud Server Installere dine SSH public keys på eksisterende Cloud Servere I kontrolpanelet under "My Account" -&g (...)

Læs mere

2018-10-11, Company

Gennem de sidste 2 år har vi tilbudt 8 forskellige Cloud Sserver pakker, som vores kunder har kunnet vælge mellem. De har passet til de fleste af vores kunder, og for de, hvor det ikke lige har været spot on, har vi ofte været fleksible og fundet en løsning. Men i takt med, at vi er vokset, er vores kunders behov også. Derfor introducerer vi nu nye Standard-pak (...)

Læs mere

2018-08-27, Company

Vores kunder har spurgt efter muligheden for at oprette nye Cloud Servere med Windows Server 2016. Derfor er vi glade for nu at kunne meddele, at Windows Server 2016 nu er tilgængeligt via kontrolpanelet ved installation af nye Cloud Servere, og hvis man vælger at rebuild en eksisterende.  Cloud Servere, der installeres med Windows Server 2016, har samme licensomkostninger som (...)

Læs mere

2018-08-22, Company

Vi har en stor nyhed at dele! Vi har i løbet af denne uge opgraderet alle kunder og deres Cloud Servere til helt nye og top moderne fysiske maskiner med High Performance CPU'er.  Den nye CPU model, som nu benyttes af alle Cloud.dk Cloud Severe, er de 14-kernede Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2690 v4. Det betyder bl.a.: Eksisterende kunder vil opleve ca. en fordobling i performanc (...)

Læs mere

2018-05-22, Company

Den 25. maj 2018 træder EU’s nye persondataforordning (også kaldet GDPR) i kraft. I korte træk handler forordningen om at sikre bedre beskyttelse af EU-borgeres data. GDPR er derfor relevant for alle virksomheder og organisationer, der opbevarer data om borgere i Europa. Som kunde hos Cloud.dk opbevarer du muligvis oplysninger og data på én eller flere se (...)

Læs mere

2018-05-07, Company

Vi har netop frigivet en opdatering til vores kontrolpanel, https://my.cloud.dk, der gør det muligt gratis at oprette og vedligeholde DNS for alle dine domæner hos Cloud.dk. I kontrolpanelet har du således nu mulighed for at oprette alle dine domæner og styre alle de enkelte zone records.  Gør du brug af vores DNS service, skal du redelegere dine dom&ael (...)

Læs mere

2018-02-13, Technology

Vores udviklere har gennem de sidste uger arbejdet på et nyt API til Clouddk, som i dag lanceres.  Det nye API v1 findes her: https://api.cloud.dk/ API'et er REST-baseret, og udstiller de samme funktioner, som findes i My Cloud kontrolpanelet. Det gør det bl.a. nemt automatisk at oprette, nedlægge, op- eller nedgradere servere automatisk.    (...)

Læs mere

2018-01-04, Company

Vi har tilføjet en ny feature i vores kontrolpanel, der hjælper dig med at holde øje med dit forbrug på vores platform.      Vælg "My Account" -> "Notifications" i menuen. Her kan du tilføje notifikationer, som holder øje med forbruget på din konto. Såfremt dit forbrug overstiger græn (...)

Læs mere

2017-11-10, Technology

Vi har tilføjet en ny feature, der via kontrolpanelet gør dig i stand til at konvertere backup-snapshots til templates, som nye servere kan blive provisioneret ud fra. Det fungerer ved, at du opretter en server og tilpasser den til de krav og behov, som du har. Tag herefter et "Instant Backup Snapshot" af serveren. Dette kan efterfølgende konverteres til et Template, (...)

Læs mere

2017-10-30, Company

Fra og med 1. august 2017 skifter Cloud.dk fra forudbetaling til bagudbetaling. Det betyder, at alle kunder (eksisterende som nye) vil blive faktureret primo hver måned.   Vi har indført det nye princip for at gøre det mere overskueligt, hvad du som kunde betaler for.   For eksisterende kunder får det følgende betydning:   Det bel&osl (...)

Læs mere

2017-08-01, Company

Vi har gennem de sidste måneder arbejdet hårdt på at udgive en række store opdateringer til vores My Cloud kontrolpanel. Opdateringen udspringer af et ønske om at opnå primært to ting:  Samle My Cloud  (...)

Læs mere

2017-04-05, Company

Vi har i dag lanceret en ny service, Managed cPanel, der er en driftet cPanel-løsning på egen Cloud Server, som især henvender sig til udviklere og webbureauer.    cPanel er verdens førende Web Hosting software, og med cPanel/WH (...)

Læs mere

2017-03-03, Company

Cloud.dk har siden 2011 været Danmarks førende Public Cloud, hvor vi har leveret infrastruktur til tusindvis af cloud servere for både danske og udenlandske virksomheder og organisationer.   For at give både nye og eksisterende kunder en bedre oplevelse og et bredere udvalg af cloud-services har vi i det seneste år arbejdet på en lang række n (...)

Læs mere