Cloud.dk blog

I Cloud.dk har vi en passion for at udtænke og levere revolutionerende cloud løsninger. Vi er et team af højt motiverede nørder, som stræber efter at levere det bedst mulige.

2018-02-13, Technology

Vores udviklere har gennem de sidste uger arbejdet på et nyt API til Clouddk, som i dag lanceres.  Det nye API v1 findes her: https://api.cloud.dk/ API'et er REST-baseret, og udstiller de samme funktioner, som findes i My Cloud kontrolpanelet. Det gør det bl.a. nemt automatisk at oprette, nedlægge, op- eller nedgradere servere automatisk.    (...)

Læs mere

2018-01-04, Company

Vi har tilføjet en ny feature i vores kontrolpanel, der hjælper dig med at holde øje med dit forbrug på vores platform.      Vælg "My Account" -> "Notifications" i menuen. Her kan du tilføje notifikationer, som holder øje med forbruget på din konto. Såfremt dit forbrug overstiger græn (...)

Læs mere

2017-11-10, Technology

Vi har tilføjet en ny feature, der via kontrolpanelet gør dig i stand til at konvertere backup-snapshots til templates, som nye servere kan blive provisioneret ud fra. Det fungerer ved, at du opretter en server og tilpasser den til de krav og behov, som du har. Tag herefter et "Instant Backup Snapshot" af serveren. Dette kan efterfølgende konverteres til et Template, (...)

Læs mere

2017-10-30, Company

Fra og med 1. august 2017 skifter Cloud.dk fra forudbetaling til bagudbetaling. Det betyder, at alle kunder (eksisterende som nye) vil blive faktureret primo hver måned.   Vi har indført det nye princip for at gøre det mere overskueligt, hvad du som kunde betaler for.   For eksisterende kunder får det følgende betydning:   Det bel&osl (...)

Læs mere

2017-08-01, Company

Vi har gennem de sidste måneder arbejdet hårdt på at udgive en række store opdateringer til vores My Cloud kontrolpanel. Opdateringen udspringer af et ønske om at opnå primært to ting:  Samle My Cloud  (...)

Læs mere

2017-04-05, Company

Vi har i dag lanceret en ny service, Managed cPanel, der er en driftet cPanel-løsning på egen Cloud Server, som især henvender sig til udviklere og webbureauer.    cPanel er verdens førende Web Hosting software, og med cPanel/WH (...)

Læs mere

2017-03-03, Company

Cloud.dk har siden 2011 været Danmarks førende Public Cloud, hvor vi har leveret infrastruktur til tusindvis af cloud servere for både danske og udenlandske virksomheder og organisationer.   For at give både nye og eksisterende kunder en bedre oplevelse og et bredere udvalg af cloud-services har vi i det seneste år arbejdet på en lang række n (...)

Læs mere