High Memory og Custom Cloud Servers

11. October, 2018

Gennem de sidste 2 år har vi tilbudt 8 forskellige Cloud Sserver pakker, som vores kunder har kunnet vælge mellem. De har passet til de fleste af vores kunder, og for de, hvor det ikke lige har været spot on, har vi ofte været fleksible og fundet en løsning. Men i takt med, at vi er vokset, er vores kunders behov også. Derfor introducerer vi nu nye Standard-pakker og to nye typer Cloud Server pakker:

 

High Memory Cloud Servers
Prisen på vores nye High Memory Cloud Servere er ikke meget forskellige fra vores Standard-pakker, men de er udstyret med mindre cpu og væsentlig mere ram. Den feedback, som vi har fået fra vores kunder indtil nu, er at de har brugt disse pakker til bl.a. database, key/value stores og lignende projekter, som kræver væsentlig mere Memory end normalt.

Custom Packages
På tværs af Standard-pakkerne og High Memory-pakkerne tilbyder vi nu 16 forskellige standardkonfigurationer. Selvom dette passer til langt de fleste af vores kunders behov, anerkender vi også, at det ikke passer til alle. Derfor introducerer vi nu også Custom Cloud Server-pakker. Disse har to helt unikke egenskaber, sammenlignet med vores øvrige pakker:

1) Du kan frit kombinere cpu, memory og disk præcis, som du skal bruge det, og du betaler kun for de ressourcer, som er knyttet til din server.

2) Med de nye Custom-pakker, betaler du kun for Cpu og Memory når serveren er booted! Det giver en helt ny fleksibilitet. Fx med systemer, som kun behøver at køre i givne tidsrum, kan du boote serveren der, køre opgaven, og lukke dem igen - og du betaler kun for de timer, hvor serveren har været tændt. Du kan gøre dette manuelt gennem vores kontrolpanel, eller automatisere det vha. vores API. 

Derudover kan du selvfølgelig altid ændre mængden af Cpu og memory i din server via vores kontrolpanel eller API. 

 

Du kan se priserne på vores nye Standard-pakker, High Memory-pakker og Custom Cloud Server-pakker her: https://cloud.dk/da/priser.

Hvis du har nogen spørgsmål angående vores nye pakker, er du som altid meget velkommen til at kontakte os her på siden eller via e-mail: support@cloud.dk.

Skrevet af Anders Eiler. CTO @ Clouddk