Om Cloud.dk

I Cloud.dk har vi en passion for at udtænke og levere revolutionerende cloud løsninger. Vi er et team af højt motiverede nørder, som stræber efter at levere det bedst mulige.

En platform uden øvre grænser

Cloud.dk er i dag ikke blot den største cloud-udbyder, men også en af de mest visionære og lovende hosting-virksomheder i Danmark.

Cloud.dk er den første danske public cloud. Cloud.dk fokuserer skarpt på at levere cloud-løsinger tilpasset til det Skandinaviske marked. Vores vision er at være Skandinaviens førende cloud-leverandør, og at kunne tilbyde danske og nordiske virksomheder markedets mest solide, stabile og professionelle alternativ til traditionelt computing og hosting.

Cloud.dk's datacentre er placeret i Danmark. Vi kan således give garanti for, at al data opbevares i Danmark.

En cloud uden single-points-of-failure

Alle elementer i Cloud.dk's public cloud er opbygget med fokus på performance og redundans. Der findes derfor ingen single-points-of-failure, hvilket er med til at sikre høj kvalitet og stabil hosting.

datacenter compute

Compute

Alle fysiske servere i Cloud.dk er bygget op omkring moderne højtydende Enterprise Class servere fra Dell R-serien. Disse udskiftes, opdateres og opgraderes løbende for hele tiden at være på forkant med den teknologiske udvikling. Dette sker naturligvis uden at påvirke driften af de virtuelle servere.

Storage

Centrale Storage Areas opbygget omkring Enterprise Class hardware bestykket udelukkende med højtydende SSD-diske. Alle SANs er opbygget med fokus på performance og dataintegritet.

datacenter Storage
datacenter network

Netværk

Cloud.dk får internetopkobling fra TDC, Telia, GlobalConnect og Nianet leveret via fire isolerede linjer. Det gør os uafhængige af fejl hos den enkelte internet-udbyder, og sikrer en til enhver tid hurtig og stabil internetopkobling.

datacenter power

Strøm

Strømmen til vores datacentre leveres af de offentlig strømnetværk, som primært drives af grøn energi. Skulle disse fejle, har alle datacentre installeret både UPS-anlæg samt dieselgeneratorer, som sikrer konstant og uforstyrret levering af strøm til al udstyr.

Andre fordele ved Cloud.dk

Cloud.dk benytter vedvarende energi genererede af danske vindmøller og solceller. Hvert år implementerer vi tiltag der sparer mere CO2.

Dansk Cloud

Dansk lovgivning, danske datacentre, dansk support! Vi holder skarpt fokus på de danske virksomheder, og de krav som der stilles af den danske lovgivning.

Gennemsigtige priser

Den forretningsmæssige styrke i cloud computing ligger i de åbenlyse økonomiske fordele, som en fuldt skalerbar og hardware-fri IT-løsning leverer.

Udvikling i skyen

Er du et softwarehus? Cloud.dk tilbyder danske software udviklere- og virksomheder en fleksibel og skalerbar on-demand udviklingsplatform.

10k+

Cloud.dk har tusindvis af tilfredse kunder. Alt fra små startup-virksomheder til store, anerkendte virksomheder og non-profit organisationer benytter Cloud.dk.